Normes harmonitzades perquè els productes sanitaris responguin a les necessitats urgents.

La Comissió va adoptar decisions sobre normes harmonitzades que permetran als fabricants comercialitzar productes d’alta eficàcia en la protecció dels pacients, els professionals sanitaris i els ciutadans en general. Les normes facilitaran un procediment d’avaluació de la conformitat més ràpid i menys costós. Les normes harmonitzades revisades exerceixen un paper fonamental en l’actual pandèmia de coronavirus, … Llegiu més Normes harmonitzades perquè els productes sanitaris responguin a les necessitats urgents.

Luxemburg – Mesures adoptades ( a 24 de març de 2020)

La Comissió ha aprovat el pla d’ajuda de Luxemburg de 300 milions d’euros per a donar suport a les empreses afectades pel brot de coronavirus. El pla d’ajuda té per objectiu donar suport a les empreses, i també a les professions liberals, afectades per l’impacte econòmic del coronavirus. El suport pren forma de bestreta reemborsable … Llegiu més Luxemburg – Mesures adoptades ( a 24 de març de 2020)

Regne Unit – Mesures adoptades (a 25 de març de 2020).

Mesures adoptades: El Banc d’Anglaterra a emès una reducció del tipus d’interès al 0,1%, una setmana després d’haver fet ja una reducció d’emergència que l’havia baixat la meitat d’un punt percentual a 0,25%. El Cap de la Tresoreria britànic ha anunciat un paquet de mesures de 30 bilions de lliures dissenyat per ajudar a l’economia … Llegiu més Regne Unit – Mesures adoptades (a 25 de març de 2020).

A data de 24 de març, la Comissió Europea ha aprovat un altre pla d’ajuda alemany per a donar suport a l’economia alemanya en el context del coronavirus.

Després de l’aprovació de les mesures alemanyes el dia 22, Alemanya ha notificat a la Comissió aquest pla d’ajuda addicional, que s’implementarà a través de les autoritats federals i regionals alemanyes, així com a través dels bancs promocionals i de garantia. Aquest pla d’ajuda està obert a totes les empreses i permet concedir garanties sobre … Llegiu més A data de 24 de març, la Comissió Europea ha aprovat un altre pla d’ajuda alemany per a donar suport a l’economia alemanya en el context del coronavirus.